Ontdek met een trein een andere stad of bezoek eens een leuke kerstmarkt!
Ontdek met een trein een andere stad of bezoek eens een leuke kerstmarkt!

Vijf leuke uitjes in de wintermaanden

Een zonnige strandwandeling of lekker op het terras in de zon is voorlopig weer even voorbij. Toch zijn er in de wintermaanden ook genoeg leuke dingen om te doen.

Bezoek een museum

Een regenachtige dag is perfect voor een dagje naar een museum. Je hebt verschillende soorten musea. Waar ligt jouw interesse? Geschiedenis, moderne kunst, natuurhistorie, wetenschap en techniek en nog veel meer. Hier zit vast een leuk museum voor jou bij om te bezoeken.

Winter Efteling

Vanaf 14 november is de Winter Efteling weer open. Het park is dan mooi versierd vol met lichtjes. Er zijn kampvuren en kacheltjes om lekker chocomelk bij te drinken en op te warmen. Ook hebben ze er een schaatsbaan. Een supergezellig winteruitje.

Kerstmarkt

Al helemaal in de kerstsfeer komen op de kerstmarkt. Een gezellig uitje met sfeer. Je hebt kerstmarkten in Nederland maar je kan ook naar het buitenland. Duitsland en Frankrijk hebben ook leuke kerstmarkten. Leuk om te combineren met een overnachting!

Andere stad bezoeken

Met de trein of met de auto een andere stad ontdekken. Er is vast nog wel een stad in Nederland waar jij nog niet geweest bent. Superleuk om te ontdekken!

Naar de spa

Boek eens een lekker dagje naar de spa. In een spa kun je gebruik maken van verschillende soorten sauna’s. Je kan er zwemmen en lekker ontspannen in een jacuzzi.

Ook kan jij je laten masseren en kan je er lekker lunchen. En vind jij het te spannend om dit naakt te doen? Ze hebben er ook speciale badkledingdagen.

Kom lekker dansen in Rotterdam!

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen