Robin en Margo hebben alle recepten samen uitgeprobeerd.
Robin en Margo hebben alle recepten samen uitgeprobeerd.

Het kookboek van Margo en Robin

Robin (31) heeft een verstandelijke beperking en woont op zichzelf. Hij moet nu zelf koken. Zijn moeder Margo heeft daarom speciaal voor hem een kookboek gemaakt.

Kook mee met Robin

In Kook mee met Robin staan familierecepten met veel plaatjes. Maar niet alleen Robin was er blij mee. Alle 30 bewoners van zijn huis en nog veel meer mensen wilden het boek wel hebben. Margo liet het boek drukken, maar het was heel snel uitverkocht.

Tekeningen

Voor veel mensen is een stap voor stap beschrijving in woorden niet voldoende. Daarom maakte Margo er plaatjes bij die het recept duidelijk maken.

Recepten

Het boek bevat 34 recepten die zijn onderverdeeld naar soepen, feest, seizoenen, weekend en pasta. De recepten hebben geen ingewikkelde ingrediënten. Bovendien zijn ze gezond en niet te duur.

Prut van tante Riet

De recepten komen uit de familie en vriendenkring van Robin en Margo. Zo is er bijvoorbeeld Prut van tante Riet, een gehakt en groenteprutje van restjes groente. Haar motto was: ‘niks in the fridge en toch lekker eten’.

Hebben?

Kook mee met Robin van Margo Bresser kan je hier kopen voor €24,95. Een erg leuk cadeau voor verjaardagen, feestdagen of zomaar!

Robin (30) heeft een verstandelijke beperking en woont op zichzelf. Hij moet nu zelf koken. 

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen