Op het Zomerfestival kan je helemaal jezelf zijn en veilig nieuwe mensen ontmoeten
Op het Zomerfestival kan je helemaal jezelf zijn en veilig nieuwe mensen ontmoeten

Kom dansen op het Zomerfestival

De zomer is in de lucht en dat betekent dat het tijd is om te feesten! Maak je klaar voor het Zomerfestival van ABCDate en ABCMaatje. Wij nodigen je uit om op 10 juni in Tilburg te komen feesten, compleet met muziek, dans en lekker eten en drinken.

Gratis

De kaartjes zijn gratis voor de deelnemers van ABCDate en ABCMaatje. Ben je nog geen deelnemer? Maak dan even contact met ons.

Wat mag je niet missen? De Discobus van DJ Afternoon Delight, danslessen van Orli Entertainment en leuke spellen in de buitenlucht, je kan op de foto in de photobooth en er zijn natuurlijk lekkere hapjes en drankjes.

Veilig

Je ontmoet ook allemaal leuke nieuwe mensen! Je kan veilig helemaal jezelf zijn. Dus haal je zomerse outfits uit de kast en maak je klaar om te dansen onder de zon!

Waar?

Het is op zaterdag 10 juni van 14.00 tot 17.00 uur in BeweegR, Spoorpark 6, 5038 SL in Tilburg.

Kaartjes

Aanmelden doe je via de kalender van ABCDate en ABCMaatje in de app of de website. Ben je nog geen deelnemer? Stuur dan een mailtje naar info@abcdate.nl.

Steun

Het Zomerfestival wordt mogelijk gemaakt met steun van het Charlotte Fonds, Boudewijn van Gorp Stichting voor Goede Doelen, KPN Mooiste Contact Fonds, Steffie.nl, Leer Zelf Online en Netrex Internet Solutions.

Gratis naar het Zomerfestival van ABCDate en ABCMaatje.
Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen