Museum TENT in Rotterdam
Museum TENT in Rotterdam

's Avonds naar het museum

Wist je dat je ook 's avonds naar het museum kunt? Op de website museum.nl staat bij welke 14 musea dat kan. En drie van die musea zijn dan zelfs gratis.

Kunstinstituut Melly

In Kunstinstituut Melly in Rotterdam zie je hedendaagse kunst uit de hele wereld. Het museum heeft elke week Kunstavond op vrijdag. Dan kun je het museum van 18 uur tot 21 uur gratis bezoeken.

TENT

Heb je al eens gehoord van TENT? Dat is een prachtig museum in Rotterdam met hedendaagse kunst. Het is een mooie plek om samen of alleen het verhaal van de kunstenaar te beleven. Ook hier kun je op de wekelijkse Kunstavond op vrijdag het museum dan van 18 uur tot 21 uur gratis bezoeken.

Museum de Fundatie

Museum de Fundatie in Zwolle is iedere zaterdagavond tot 21 uur gratis open. Hou je van beeldende kunst en geschiedenis? Dan is Museum de Fundatie zeker iets voor jou. Je kunt er prachtige kunst uit alle eeuwen van de geschiedenis vinden.

Niet gratis maar wel ’s avonds open

Er zijn nog 11 andere musea die ’s avonds geopend zijn. Je kunt ze hier vinden.

Liever overdag?

Wil je graag naar het museum, maar toch liever overdag? Als je vaak gaat, kun je een Museumkaart kopen. Dan kun je een jaar lang naar meer dan 450 musea in Nederland. Een Museumkaart kost €64,90. Zoek een leuk museum dat bij je past op Naareenmuseum.nl!

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen