Hoewel het van alle apparaten niet de meest energiezuinige is, is een wasdroger toch heel handig.
Hoewel het van alle apparaten niet de meest energiezuinige is, is een wasdroger toch heel handig.

Komt je was nog vochtig uit de wasdroger?

Heb je ooit je kleding uit de wasdroger gehaald en gemerkt dat het nog vochtig was? Dit kan er aan de hand zijn.

Te weinig tijd

Ten eerste kan het zijn dat de wasdroger niet genoeg tijd heeft gehad om de kleding helemaal droog te maken. Zorg ervoor dat je de droger lang genoeg laat lopen, totdat de kleding helemaal droog is. Kies daarom altijd het juiste programma dat bij je was hoort.

Te vol

Ten tweede kan het zijn dat de droger vol zit met te veel kleding. Als er te veel kleding in de droger zit, kan de lucht niet goed circuleren en kan de kleding niet goed drogen. Zorg ervoor dat je niet te veel kleding in de droger stopt.

Schone filters

Ten derde is ook de staat van het apparaat van belang. Want met volle filters droogt de machine ook niet goed. Door de filters niet goed te reinigen droogt niet alleen de was niet goed, het kan ook brand veroorzaken. De wasdroger is in huis het apparaat dat de meeste woningbranden veroorzaakt.

Kapot

Ten vierde kan het zijn dat de droger niet goed werkt. Als je merkt dat je kleding steeds vochtig uit de droger komt, kan het zijn dat er iets mis is met de droger. Je kunt dan het beste iemand vragen om ernaar te kijken of misschien een nieuwe droger kopen.

Zorg ervoor dat je de droger lang genoeg laat draaien, niet te veel kleding in de droger stopt en dat je droger goed werkt, zodat je kleding lekker droog wordt!

Eenvoudig energie besparen met Steffie

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen