ABCMaatje geeft een groot Valentijnsfeest in Woerden. Deze keer in een echt kasteel!
ABCMaatje geeft een groot Valentijnsfeest in Woerden. Deze keer in een echt kasteel!

Valentijnsfeest van ABCMaatje in Woerden

Feest! Zaterdag 11 februari vieren we het Valentijnsfeest van ABCDate en ABCMaatje in het Kasteel van Woerden.

Deelnemers kunnen zich gratis aanmelden via de kalender in de app. Mensen die nog geen lid zijn kunnen zich aanmelden via ABCMaatje.nl of een mailtje sturen naar info@abcmaatje.nl.

Wat is ABCMaatje?

ABCMaatje is voor iedereen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar en ouder. Je kan veilig en eenvoudig contact maken via een speciale app en ontmoetingsavonden.

Zo maak je snel nieuwe vrienden. Op het openingsfeest zijn er verschillende leuke spelletjes, een hapje en een drankje, een dj, silent disco en een bekende Nederlander die alles presenteert.

Vriendschap

Het is belangrijk dat je mensen om je heen hebt. Dan leef je gezonder, kan je af en toe een praatje maken en soms elkaar helpen. Steffie legt daarom hier meer uit over vriendschap en relaties, omgaan met elkaar en opkomen voor jezelf.

Steffie helpt je verder

Steffie heeft verschillende hulpjes gemaakt om nieuwe mensen te leren kennen. Met ABCDate kan je op zoek gaan naar liefde, geluk en vriendschap als je zorg krijgt van een zorgorganisatie die is aangesloten. ABCMaatje is voor mensen die geen zorg ontvangen.

Steffie vindt dat niemand alleen hoeft te zijn en dat contact maken zo eenvoudig en veilig mogelijk gemaakt moet worden.

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen