Hou van me is geschreven door Evy Danckers.
Hou van me is geschreven door Evy Danckers.

Makkelijke boeken lezen

Het boek Hou van me heeft een mooi onderwerp: de eerste liefde. Weet jij nog wie jouw eerste liefde was?

Eerste liefde

Weet je nog wanneer je die persoon ontmoette? En denk je nu met warme gevoelens aan die persoon terug, of juist niet? Misschien moet je eerste liefde nog wel komen, dat kan ook.

Voor het eerst verliefd worden komt vaak op jongere leeftijd voor. Je hersenen zijn nog niet volledig ontwikkeld en je hormonen razen door je lichaam. Hierdoor staat een sterke emotionele band met jouw eerste liefde. Deze band wordt gesmeed door de afgifte van het hormoon oxytocine.

Makkelijk geschreven boek

Hou van me is een aangrijpend verhaal over relaties, seks en maatschappij. Je leest het dagboek van de 16-jarige Claudia. Ze woont samen met haar moeder in Schiedam en kende weinig liefde in haar jeugd.

Daarom zoekt ze het bij de verkeerde jongens. Wanneer Claudia een geheime relatie met Annin krijgt, ontdekt ze al snel dat het geen echte liefde is. Dan ontmoet ze Drahim en even lijkt haar leven perfect. Maar is hij wél te vertrouwen?

Je kunt Hou van me van Evy Danckers hier bestellen.

De personages in deze makkelijke boeken hebben allemaal een andere bijzondere ervaring met een eerste liefde. Soms leuk en soms helemaal niet.

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen