Met de juiste schoonmaakmiddelen heb jij jouw tuinmeubelen snel zomerklaar!
Met de juiste schoonmaakmiddelen heb jij jouw tuinmeubelen snel zomerklaar!

Zijn jouw tuinmeubelen al zomerklaar?

Niets is zo fijn om lekker in de tuin te zitten. Dubbel zo fijn als jouw tuinmeubels lekker schoon zijn. En zo doe je dat!

Kunststof tuinmeubelen

Kunststof tuinmeubelen zijn makkelijk schoon te maken. Gebruik hier een doekje voor met lauw warm water en wat groene zeep. Zet de tuinmeubelen in de winter binnen of dek ze af met een tuinmeubelhoes.

Heb je plastic tuinmeubelen? Die maak je op dezelfde manier schoon. Plastic verkleurt wel sneller door de zon. Dek daarom de meubelen af met een beschermhoes als je er geen gebruik van maakt.

Houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen kan je het beste schoonmaken als de zon schijnt. Het hout droogt dan sneller op. Houten tuinmeubelen maak je schoon met een doekje, lauw warm water, groene zeep en wat soda.

Gebruik geen hoge drukspuit voor je houten tuinmeubelen. Hiermee kan je de laag die de meubelen beschermt eraf spuiten.

Aluminium tuinmeubelen

Aluminium tuinmeubelen zijn het makkelijkste om schoon te maken. Gebruik hiervoor een sopje met warm water en een zachte doek.

Schoonmaakmiddelen

Je hebt verschillende schoonmaakmiddelen voor je tuinmeubels.

Groene zeep werkt heel goed. Spoel altijd af met water en laat goed drogen in de zon.

Soda werkt goed om vlekken uit je tuinmeubelen te halen. Soda is een milieuvriendelijk product en daarom kan je jouw tuinmeubelen zonder te beschadigen schoonmaken.

Je hebt ook tuinmeubelreinigers. Deze kan je kopen in de supermarkt of bij het tuincentrum. Deze kan je gebruiken als jij je tuinmeubelen echt niet schoon krijgt.

Gebruik liever geen schoonmaakazijn voor je tuinmeubelen. Het is niet milieuvriendelijk en je kan er je tuinmeubelen mee beschadigen.

Schoonmaken

Het beste is om jouw tuinmeubels twee keer per jaar schoon te maken. Aan het begin van het zomerseizoen en aan het einde van het zomerseizoen.

Dan blijven de tuinmeubelen langer mooi en worden ze goed beschermd tegen het weer.

Kom dansen op het Zomerfestival!

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen