Ga lekker vliegeren
Ga lekker vliegeren

Sporten op het strand

Heb je deze zomer het plan om een dagje naar het strand te gaan? Ga lekker sporten op het strand! Dit is leuk om te doen en het is ook nog gezond.

Beachtennis

Ga met een vriend of met een paar vrienden tennissen op het strand. Voor beachtennis heb je twee of meer batjes nodig en een rubberen balletje. Zoek een rustig plekje op het strand op en ga een wedstrijd spelen met je vrienden. Tijdens het tennissen moet je allerlei verschillende bewegingen maken, waardoor je al je spieren gebruikt.

Zwemmen

Op het strand kun je natuurlijk gaan zwemmen in de zee. Het enige wat je nodig hebt is je zwembroek of je badpak en een handdoek om je af te drogen. Zwemmen is goed voor je spieren en voor je uithoudingsvermogen. Het is goed voor je lichaam om zowel op je buik als op je rug te zwemmen. Let wel goed op de vlaggen van de reddingsbrigades om te zien of het veilig is om te gaan zwemmen in zee.

Vliegeren

Vliegeren is leuk om met zijn tweeën te doen. Eén houdt het touwtje van de vlieger vast en de ander rent met de vlieger een stuk over het strand en gooit de vlieger in de lucht. Vliegeren is leuk om te doen en goed voor je conditie.

Ben je moe van al het sporten? Ga dan lekker even zonnen op het strand en neem een gezond hapje en drankje!

Veel plezier op het strand!

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen