Lionel Messi is zevenvoudig winnaar van de Gouden Bal en sinds dit jaar ook wereldkampioen.
Lionel Messi is zevenvoudig winnaar van de Gouden Bal en sinds dit jaar ook wereldkampioen.

Boek in makkelijke taal over Lionel Messi

Er is een nieuw boek in makkelijke taal over het leven van de beroemde sportheld Lionel Messi. De beste voetballer van de wereld.

Wereldbeker

Nog geen half jaar geleden mocht Lionel Messi eindelijk de wereldbeker in ontvangst nemen. De kroon op zijn toch al niet verkeerde loopbaan. Het was zijn laatste kans: de voetballer is 35 en heeft de wereldtitel al vier keer door zijn vingers zien glippen.

Nederland-Argentinië

Bij de wedstrijd Nederland-Argentinië liepen de gemoederen hoog op. Dat ligt nog vers in het geheugen van de Nederlanders. Maar geen voetbalkenner ontkent dat Lionel Messi een enorme grootheid is. Maar hoe begon zijn loopbaan? Dat lees je in dit boek, geschreven in makkelijke taal.

Tatoeages

En in Lionel Messi – de beste voetballer van de wereld lees je nog veel meer. Bijvoorbeeld over Messi’s band met de minstens net zo beroemde Diego Maradona, over zijn vele tattoages en over zijn strijd met Cristiano Ronaldo om de titel GOAT (Greatest of All Time). Over zijn jeugd in geboorteland Argentinië en over zijn debuut bij FC Barcelona lees je ook allemaal leuke weetjes.

Aanrader

Dit boek is een echte aanrader voor alle voetballiefhebbers. En zeker voor degenen die meer moeite hebben met lezen. Je kan het boek hier bestellen.

Boekomslag van Lionel Messi - de beste voetballer van de wereld Auteur: Frans van Duijn

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen