Het Boekenweekgeschenk is dit jaar van Lize Spit.
Het Boekenweekgeschenk is dit jaar van Lize Spit.

Haal jij ook het gratis Boekenweekgeschenk?

De Boekenweek is hét leesfeest van ons allemaal. Iedereen die van lezen houdt gaat in maart naar de boekwinkel. Als je voor 15 euro aan boeken koopt, krijg je het Boekenweekgeschenk van Lize Spit cadeau.

Boekenweek

De Boekenweek bestaat al bijna een eeuw. Het begon in 1930 met een Boekendag. In 1932 werd het een week en toen was er ook voor het eerst een Boekenweekgeschenk.

Boekenweekgeschenk

Dit jaar is het Boekenweekgeschenk geschreven door de Belgische schrijfster Lize Spit. Het boek heet De eerlijke vinder. Het is een spannend boek over de vriendschap tussen de Belgische jongen Jimmy en Tristan, de zoon van een vluchtelingengezin.

Boekenweekthema: Ik ben alles

Het thema van de Boekenweek is dit jaar Ik ben alles. Met dat thema vieren we wie we zijn en dat we allemaal verschillend zijn. En juist door een boek leren we onszelf en anderen beter kennen.

Boekenbal

De avond voor het begin van de Boekenweek is er in Amsterdam altijd het Boekenbal. Dat is een groot feest voor schrijvers, uitgevers en de media.

Activiteiten

Tijdens de Boekenweek is er veel te beleven in boekwinkels, bibliotheken en theaters. Ook de Boekenweekauteur trekt in maart het land in om haar lezers te ontmoeten. Wie weet komt ze ook bij jou in de boekwinkel en kun je het Boekenweekgeschenk door haar laten signeren!

De Boekenweek duurt van zaterdag 11 tot en met zondag 19 maart 2023.

Iedereen moet makkelijke boeken kunnen lezen!

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen