Op de Buurtcamping is iedereen gelijk
Op de Buurtcamping is iedereen gelijk

De Buurtcamping

Op vakantie gaan duur? Niet als je naar de Buurtcamping gaat. Op wel 65 plekken door heel Nederland is er in de zomer een Buurtcamping. Gezellig een weekend kamperen in een park bij jou in de buurt!

Lekker buiten

Op de Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Want met een pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Contact

Tijdens het kamperen groet je je buurman of buurvrouw, je praat gezellig over koetjes en kalfjes en je helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen maak je al contact. En door samen activiteiten te ondernemen leer je je buurtbewoners beter kennen.

Praatje bij de winkel

En het werkt echt. “Door De Buurtcamping leer je elkaar écht beter kennen,” zei een van de deelnemers. “Nu zeg je elkaar gedag, maak je nog ’s een praatje bij de winkel. Dat deed je eerst niet, want je kende elkaar niet.”

Hoe werkt het?

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor een leuke mix van mensen en bijzondere ontmoetingen.

Meedoen?

Ga naar debuurtcamping.nl en kijk of er een Buurtcamping bij jou in de buurt is en wanneer. Je kunt je aanmelden als kampeerder, maar ook als vrijwilliger. Dan help je bijvoorbeeld met posters en flyers in de buurt verspreiden, de camping opbouwen, leuke activiteiten tijdens de camping organiseren of gastheer/gastvrouw te zijn op de camping.

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen