Opgeruimd staat netjes.
Opgeruimd staat netjes.

Altijd een opgeruimd huis

Vind je het ook lastig om je huis opgeruimd en schoon te houden? Toch is het belangrijk dat je huis netjes is. Als je huis is opgeruimd zit je lekkerder in je vel. Met deze tips van Steffie is je huis altijd lekker opgeruimd en schoon.

Zet al je spullen op een vaste plek

Om ervoor te zorgen dat je huis altijd netjes is opgeruimd, is het handig om al je spullen een vaste plek in huis te geven. Je weet dan meteen waar iets ligt. Heb je iets gebruikt en ben je ermee klaar? Leg het dan op de juiste plek terug.

Maak op meerdere dagen schoon

Je huis schoonmaken is natuurlijk niet het leukste werkje om te doen. Je kunt iedere dag een stukje doen, dan is het niet zo veel. Doe bijvoorbeeld op maandag de keuken, op dinsdag de woonkamer en op woensdag de badkamer.

Houd alles een beetje bij

Ben je klaar met koken en avondeten? Ruim dan meteen de keuken netjes op. Heb je visite gehad? Ruim dan meteen alle glazen en schaaltjes op. Als het veel is, kun je je visite ook best vragen om even te helpen.

Het is ook fijn als je slaapkamer altijd netjes is. Leg iedere dag meteen je bed open, doe de gordijnen open en doe alle vieze kleren in de was. Dat geeft meteen een opgeruimd gevoel.

Plan eenvoudig je week met Steffie.

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen