Een wandeling over het strand is altijd een goed idee voor een date.
Een wandeling over het strand is altijd een goed idee voor een date.

Vraag die leuke persoon mee op date

Je komt een leuke man of vrouw tegen. Eigenlijk zou je wel met hem of haar op date willen. Maar wat is leuk om samen te gaan doen?

Heb je een leuke hobby? Dan kan het leuk zijn om dit samen te gaan doen. Zo leert je date je meteen beter kennen. Maar je kan ook een leuke activiteit gaan doen.

Sea Life

Duurt een bezoek aan de dierentuin misschien te lang? Dan is het aquarium in Scheveningen een goede oplossing. Nadat je alle vissen hebt bewonderd kan je altijd nog samen een romantische strandwandeling maken. En als je wilt, kun je daarna ook nog bij een van de strandtentjes gezellig met elkaar eten.

Karaoke

Zin om samen lekker vals en heel hard mee te zingen met je favoriete liedjes? Neem je date dan mee naar een karaoke bar. Je leert meteen veel over elkaars muzieksmaak. Neem er een lekker drankje en hapje bij en je dag of avond kan niet meer stuk.

Pretpark

Je kan ook lekker wild gaan in een van de vele pretparken die we in Nederland hebben. Dit is wel de duurste keuze, maar het wordt zonder twijfel een onvergetelijke dag als je beiden van pretparken houdt.

Museum

Houd je het liever wat rustiger? Neem je date dan mee naar een museum. Over alles bestaat wel een museum. Kies een museum dat jou erg leuk lijkt. Zo leert je date jou meteen beter kennen. En in een museum heb je altijd iets om over te praten. Vind een leuk museum op Naareenmuseum.nl.

Zoek hier een leuk museum uit!

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen