Op het Galafeest van ABCDate kan je helemaal jezelf zijn en veilig nieuwe mensen ontmoeten
Op het Galafeest van ABCDate kan je helemaal jezelf zijn en veilig nieuwe mensen ontmoeten

Kom dansen op het Galafeest van ABCDate!

De feestdagen komen eraan! Ga superleuk van start op 2 december op het grote Galafeest van ABCDate en ABCMaatje in Rotterdam.

Wij nodigen je uit om op 2 december in Rotterdam te komen feesten, compleet met veel glitters, glamour, muziek, dansen en lekkere hapjes en drankjes.

Gratis voor deelnemers

De kaartjes zijn gratis voor de deelnemers van ABCDate en ABCMaatje. Ben je nog geen deelnemer? Maak dan even contact met ons.

Wat mag je niet missen? De unieke sound van DJ Afternoon Delight, danseressen van Orli Entertainment, mooie foto's op de rode loper van Paula Romein en leuke spellen om kennis met elkaar te maken. Je kan ook op de foto in de photobooth!

Helemaal jezelf zijn

Je ontmoet ook allemaal leuke nieuwe mensen! Je kan veilig helemaal jezelf zijn. Dus haal je beste outfit uit de kast en maak je klaar om te dansen op één van de leukste plekken van Rotterdam! Je mag natuurlijk ook gewoon iets aantrekken waar jij je prettig in voelt.

Waar?

Het is op zaterdag 2 december van 14.00 tot 17.00 uur in JACK, Raampoortstraat 10, 3032 AH Rotterdam. Klik hier voor de route in Google Maps.

Kaartjes

Aanmelden doe je via de kalender van ABCDate en ABCMaatje in de app of de website. Ben je nog geen deelnemer? Stuur dan een mailtje naar info@abcdate.nl.

Steun

Het Galafeest wordt mogelijk gemaakt met steun van Oranjefonds, KPN Mooiste Contact Fonds, Steffie.nl, Leer Zelf Online en Netrex Internet Solutions.

De route van het centraal station en naar Jack, Raampoortstraat 10, 3032 AH Rotterdam.
De route van het centraal station en naar Jack, Raampoortstraat 10, 3032 AH Rotterdam.

Gratis naar het Galafeest van ABCDate en ABCMaatje.
Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen