Er is tegenwoordig zoveel te kijken. Een goede tip kan je helpen kiezen.
Er is tegenwoordig zoveel te kijken. Een goede tip kan je helpen kiezen.

Op zoek naar een leuke serie om te kijken?

Houd jij er ook van om onder een dekentje op de bank te kruipen met een grote kop thee? Dan vind je het misschien ook heerlijk om series te kijken via één van de vele streamingdiensten die er tegenwoordig zijn. Ken je deze series al?

The Worst Witch

(Familie, fantasie)

Netflix heeft veel keuze als het gaat om leuke series. Houd je van fantasieseries? Dan is ‘The Worst Witch’ een aanrader. Dit is een heerlijke serie over een meisje dat terecht komt op een school voor heksen. De serie heeft inmiddels al vier seizoenen en kijkt heerlijk weg.

The Last of Us

(Drama, actie, avontuur)

Voor spanning kun je goed terecht op HBO Max. Op deze streamingdienst is bijvoorbeeld de serie ‘The Last of Us’ te vinden. Deze serie gaat over het “vergaan” van de wereld door een bijzonder zombievirus. Als de titel je bekend voorkomt, heb je misschien het spel waar de serie op is gebaseerd wel eens gezien. Of erover gehoord.

Good Omens

(Komedie, fantasie)

Op Prime Video staat de serie ‘Good Omens’. Sinds een paar weken staat hiervan ook het tweede seizoen online. In het eerste seizoen leren we een engel en een demon kennen die bevriend zijn. Ook leren we de jongen Adam kennen. Hij is de antichrist en zal een oorlog ontketenen tussen de hel en de hemel. Maar onze twee vrienden proberen daar een stokje voor te steken. In het tweede seizoen leren we meer over deze twee en hun relatie.

Welke serie lijkt jou het leukst?

 

Steffie legt uit hoe een mobiel werkt

Zo leuk vond ik dit bericht Kies een gezichtje
Ik vond dit bericht makkelijk om te lezen Meer gele sterren is makkelijker

Meer nieuws

Filter hieronder op onderwerp
Meer nieuws
Geen ander nieuws gevonden in de afgelopen 21 dagen